Aller au contenu

Untitled TourPage

Odlična priložnost za oddih v kulturni in kulinarični prestolnici in potep po skritih kotičkih mesta.

Začutite utrip zelene prestolnice v pristnem ritmu Ljubljančanov. Naš vodnik vas bo popeljal po vseh skritih kotičkih mesta, od energijskih točk, do ostankov rimske Emone. Izkušnja se sproščeno zaokroži s prav posebnim doživetjem pri izjemno talentiranem chef-u, ki se je v letu 2019 uvrstil v finale prestižnega tekmovanja San Pellegrino za najboljšega mladega kuharja na svetu. Ljubljanski šef Jakob Pintar – TaBar, dovršeni tehniki ter bogatim izkušnjam, pridobljenim po svetu, dodaja mladostno ustvarjalnost in pogum, zato njegovi krožniki govorijo edinstvene zgodbe.

Za vse, ki bi radi doživeli njegovo kulinariko v glavnem mestu in svoje brbončice popeljali na edinstveno kulinarično doživetje, bo za vas pripravil edinstvene avtorske jedi iz lokalnih sestavin.

Da pa dneva polnega kulinaričnega razvajanja in odkrivanja še ne bo konec, se podajte na interaktivni sprehod Modrosti o grajskem vinu in trti, ki vas na inovativen način popelje v vinorodni svet. Večer zaključite z enim najlepših razgledov iz Ljubljanskega gradu.

Doživetje vključuje

  • Voden ogled skritih kotičkov Ljubljane *
  • Kulinarično doživetje »Ljubljanski šef kuha za vas« - razvaja vas Jakob Pintar - TaBar (5 hodni meni brez pijače)*
  • Modrosti o grajskem vinu in trti (Interaktivni sprehod z mobilno aplikacijo)

* Rezervacije za storitve uredi organizator, kupec zagotovi točen datum in uro vsaj 24 ur pred prihodom.

Cena doživetja

  • Odrasli: 70 € na osebo

Nakup doživetja vam nudi tudi dodatne ugodnosti

Namig

Živahno poletje popestrite s skrbno izbranim in žanrsko raznovrstnim programom 68. Ljubljana festivala ter glasbenimi dogodki Mednarodnega festivala Poletje v stari LjubljaniPoletja v Tivoliju in Poletja v Šiški. Oglejte si številne svetovne znamenitosti Ljubljanskih muzejev - z eno vstopnico za 11 muzejev. Za kulinarično popotovanje po svetu obiščite Odprto kuhno na Ljubljanski tržnici vsak četrtek in petek, ko je vreme prijazno in dopusti prireditve na prostem. Oglejte si vrhunske filme na Kinodvorišču v atriju Slovenskih železnic in na festivalu Film pod zvezdami na dvorišču Ljubljanskega gradu.