Aller au contenu

Untitled TourPage

Zakaj se ne bi odločili za kratek oddih po kulturni in kulinarični prestolnici in se podali na potep po mestnih galerijah in muzejih?

Kaj pravite na piknik v največjem ljubljanskem parku Tivoli, kjer bo samo za vas pripravljen edinstven piknik s košarico slovenskih dobrot, na odeji pod krošnjami mogočnih dreves? Ravno pravšnja okrepitev, preden vas vodnik popelje po vseh skritih kotičkih mesta.

Po odkritih skrivnostih mesta, vstopite še v svet skromnega moža, ki je odgovoren za mogočno arhitekturo v mestu. Odkrili boste, da je Plečnikova Ljubljana resnično prava mojstrovina svetovnega pomena. 

Doživetje vključuje

  • Piknik v Tivoliju s košarico lokalnih dobrot in ogled razstave na Jakopičevem sprehajališču*
  • Spoznajte skrite kotičke Ljubljane - voden sprehod po najbolj skritih kotičkih Ljubljane*
  • Le zakaj je Ljubljana takšna lepotica – spoznajte njenega kreatorja – ogled rojstne hiše slavnega arhitekta Jožeta Plečnika

* Rezervacije za storitve uredi organizator, kupec zagotovi točen datum in uro vsaj 24 ur pred prihodom.

Cena doživetja

  • Odrasli: 43 € na osebo
  • Otroci (6 - 14 let): 38 € na osebo

Nakup doživetja vam nudi tudi dodatne ugodnosti

Namig

Živahno poletje popestrite s skrbno izbranim in žanrsko raznovrstnim programom 68. Ljubljana festivala ter glasbenimi dogodki Mednarodnega festivala Poletje v stari LjubljaniPoletja v Tivoliju in Poletja v Šiški. Oglejte si številne svetovne znamenitosti Ljubljanskih muzejev - z eno vstopnico za 11 muzejev. Za kulinarično popotovanje po svetu obiščite Odprto kuhno na Ljubljanski tržnici vsak četrtek in petek, ko je vreme prijazno in dopusti prireditve na prostem. Oglejte si vrhunske filme na Kinodvorišču v atriju Slovenskih železnic in na festivalu Film pod zvezdami na dvorišču Ljubljanskega gradu.