Go to content

Untitled TourPage

Ste vedeli, da se lahko na lep, aktiven družinski oddih v naravi odpravite kar v prestolnico? Odkrijte skrivnostni svet divjih živali, kot so tiger, lev, ris in vrsto drugih zanimivih živali, ki jih nikjer drugje v Sloveniji ne boste spoznali tako od blizu, spoznate pa lahko tudi fantazijsko: Ljubljanskega zmajčka.

Dan pričnete z divjo pustolovščino v živalskem vrtu, kasneje pa se z vašimi zverinicami odpravite še na zabavno popotovanje po glavnih znamenitostih Ljubljane in to kar z električnim vlakcem Urbanom.

Svoje najmlajše odpeljite še na vznemirljivo vožnjo z ladjico po reki Ljubljanici in si mesto oglejte še iz vodne perspektive.

Naj vaše popotovanje po prestolnici spremlja še poseben sladek izziv. Mislite, da vam uspe odkriti vse najboljše sladoledarne v Ljubljani? Vaši najmlajši so zagotovo pripravljeni na lov za zmajtastično nagrado.

Doživetje vključuje

  • ZOO - odkrijte skrivnostni svet živali v edinem klasičnem živalskem vrtu v Sloveniji
  • Simpatični električni vlakec Urban, ki vas popelje po največjih
    znamenitostih mesta
  • Zabavna vožnja z ladjico po Ljubljanici omogoča ogled mesta iz vodne perspektive
  • Vam bo uspelo odkriti vse najboljše sladoledarne v Ljubljani? Prevzemite kartonček na Turistično informacijskem centru in zberite tri nalepke ter pridite po nagrado.

Cena doživetja

  • Odrasli: 22,00 €
  • Otroci (2 - 12 let): 14,00 €
  • Otroci do 1 leta: 0,00 €

Nakup doživetja vam nudi dodatne ugodnosti

Namig

Živahno poletje popestrite s skrbno izbranim in žanrsko raznovrstnim programom 68. Ljubljana festivala ter glasbenimi dogodki Mednarodnega festivala Poletje v stari Ljubljani, Poletja v Tivoliju in Poletja v Šiški. Oglejte si številne svetovne znamenitosti Ljubljanskih muzejev - z eno vstopnico za 11 muzejev. Za kulinarično popotovanje po svetu obiščite Odprto kuhno na Ljubljanski tržnici vsak četrtek in petek, ko je vreme prijazno in dopusti prireditve na prostem. Oglejte si vrhunske filme na Kinodvorišču v atriju Slovenskih železnic in na festivalu Film pod zvezdami na dvorišču Ljubljanskega gradu.